Време је пролазило и Вождова школа је расла. Школа данас има 780 ученика распоређених у 32 одељења. Рад је организован у две смене, а наставу изводи 57 наставника.

У њеној личној карти уписано: 16 учионица за разредну наставу, кабинети за све предмете предметне наставе, библиотека са више од 6 000 књига, медијатека, фискултурна сала,  клуб ученика – ђачки ресторан, зубна амбуланта, портирница, просторија за помоћно-техничко особље, пространа зборница, канцеларије за директора, секретара, педагога и психолога и рачуноводство. Школа има два велика хола са сталном поставком ликовних радова и огромним простором посвећеним “Нашим надама“- онима због којих смо поносни што смо део Вождовог тима.

Школско двориште је око два хектара и обухвата зелене површине, асфалтиране терене за мале спортове са расветом.

Драгоцено богатство наше школе представља и наставни колектив чији састав чине амбициозни просветни радници, у чијим рукама је будућност ученика који су постизали и постижу запажене резултате на смотрама, општинским, окружним, републичким такмичењима из свих наставних области, као и на међународним олимпијадама из информатике са којих доносе медаље. Бројне су секције које окупљају ученике и омогућавају креативан рад, па самим тим ни награде и признања које наши ученици освајају на такмичењима из свих области знања, стварања и спорта не изостају. А то је читава једна књига.

Сјајни резултати одличне школе.

Многи ученици наше школе постали су изванредни средњошколци, студенти, афирмисани ствараоци широм земље. Како се започело, тако се и наставља – стваралачки.

Школе је опремљена савременим наставним средствима, али убрзани развој науке и технике не дозвољава нам да тиме будемо задовољни, већ нас тера да стално набављамо нова и савременија средства која ће побољшати квалитет рада наставника и повећати заинересованост ученика.

Ради остваривања и унапређивања образовно – васпитног рада наши наставници се редовно усавршавају на акредитованим семинарима од стране Министарства просвете и технолошког развоја.

Наша школа има и зубну амбуланту која је савремено и добро опремљена и њен основни циљ је да осмеси деце буду лепши и много година после изласка из школе.

Школски објекат је обезбеђен алармним уређајем и савременим видео надзором.

Школа је својим радом заорала дубоку бразду из које су разасути успешни људи.

Да би дете постало добар човек потребно је да на њега потрошиш дупло више времена, а Вождов тим то јако добро зна, зато се тако и понаша!!!

DSC_5951

DSCF8074