Поштовани,

Бити на челу основне школе у времену у коме живимо представља велики изазов, али и обавезу и одговорност. Поверење које деца и њихови родитељи имају у вас и у саму школу је нешто што се гради годинама и не сме изневерити.

Постојимо скоро три деценије и желимо да идемо напред што брже. Уређењем и коришћењем најновијх информационих технологија у настави желимо да школа ученицима буде занимљива и безбедна, али и да им пружи примењено знање које ће им користити у даљем школовању и животу. Наш циљ је да будемо добра школа, школа у коју деца радо долазе. Сви запослени у школи дају свој допринос да школа увек блиста, да деца и њихови родитељи буду задовољни.

Много је урађено, али је још доста посла пред нама. Уређен је већи део школског дворишта, санирани су олуци на школској згради, изграђена савремена фискултурна сала, почела изградња ботаничке баште, опремљени су кабинети, редовно се одржава постојећа инфраструктура и инвентар у школи. Очекује нас опремање фискултурне сале справама и реквизитима и реализација пројекта енергетске ефикасности школе.

Радом и ангажовањем свих учесника образовно-васпитног процеса идемо напред. Имамо самопоуздање, енергију, имамо и вас, ђаке и родитеље. Заједничким радом и узајамном сарадњом и поштовањем можемо постићи то што желимо и што нам овај друштвени тренутак дозвољава.

Директор школе Александра Милосављевић

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>