• На окружном такмичењу из енглеског језика ученица осмог разреда Петра Јањић освојила је прво место и пласирала се на републичко такмичење.
  • На окружном такмичењу из физике, ученица шестог разреда Лана Јукић освојила је друго место, док је ученица седмог разреда Анастасија Ђорђевић похваљена.
  • На окружном такмичењу из математике, ученице четвртог разреда Маја Станковић и Бојана Цакић освојиле су трећу награду, док је Немања Стевановић похваљен, као и ученица петог разреда Ива Тољић. У конкуренцији ученика осмог разреда Маша Николић освојила је другу, а Никола Ташков трећу награду.
  • На окружном такмичењу у шаху ученик трећег разреда Душан Павловић освојио је треће место, док су пласман на републичко такмичење у конкуренцији ученица петог разреда оствариле Елена Ђикић, која је освојила прво место и Кристина Стојановић, која је освојила друго место, као и Петра Павловић, која је у конкуренцији ученица седмог разреда освојила прво место.
  • На седмом међународном ликовно – литерарно – новинском конкурсу „Богатство различитости“ који је расписала Основна школа „Матија Губец“ из Таванкута код Суботице за урађени ликовни рад Ива Тољић освојила је прву награду, док су похваљени радови  ученица осмог разреда Нађе Живковић и Нине Митровић и ученика седмог разреда Богдана Денића. Литерарни рад ученице шестог разреда Јане Гавриловић је такође похваљен.