На општинском такмичењу из физике,  у категорији ученика шестог разреда, ученик Никола Ђикић, одељење 6/1 освојио је прво место са максималним бројем бодова, док је Лана Јукић, одељење 6/4 освојила друго место. У конкуренцији ученика седмог разреда ученица Анастасија Ђорђевић, одељење 7/4 освојила је треће место. Наведени ученици пласирали су се на окружно такмичење.

На општинском такмичењу из енглеског језика ученица Петра Јањић, одељење 8/1 остварила је највећи број поена, чиме је освојила другу награду и пласирала се на окружно такмичење.

На такмичењу из српског језика – књижевна олимпијада Миа Стојановић 8/2 освојила је треће место;

На такмичењу из хемије Николина Живковић7/1 освојила је другу награду;

На такмичењу из историје Богдан Прокоповић 8/1 освојио је прво место, док су трећа места освојили Никола Ташков и Никола Марковић, одељење 8/3 и Филип Спасић 5/2;

На такмичењу из информатике прва места у својим категоријама освојили су: Филип Спасић 5/2, Ивона Митровић 6/4, Богдан Денић 7/3 и Миа Стојановић8/2, а треће место Огњен Димитријевић 5/2:

На такмичењу из математике другу награду освојили су Маша Николић 8/3 и Филип Урошевић 5/3, трећу награду освојили су Маја Станковић 4/1, Ђорђе Марковић 3/1 и Ивона Митровић 6/4, док су похваљени: Јања Марковић 3/3, Петра Денић и Бојана Цакић 4/1, Никола Бошковић 5/2 и Никола Ђикић 6/1;

На такмичењу у шаху прва места у својим категоријама освојили су: Душан Павловић 3/4, Елена Ђикић 5/1 и Петра Павловић 7/4, а друго место Кристина Стојановић 5/1 и Никола Ђорђевић 6/2. Наша школа је екипно освојила прво место.

На општинском такмичењу из српског језика у конкуренцији ученика петог разреда Ива Тољић освојила је друго, а Филип Спасић  треће место. У конкуренцији ученика шестог разреда Михајло Николић  освојио је прво место, а Марта Димитријевић  друго место.

На општинском такмичењу из технике и технологије, односно техничког и информатичког образовања, које је одржано у нашој школи, у конкуренцији ученика петог разреда Николина Дакић освојила је друго место, а Хелена Стефановић треће место. У конкуренцији ученика седмог разреда Далибор Цветковић освојио је треће место, док је у конкуренији ученика осмог разреда Никола Ташков освојио прво, а Никола Марковић треће место;

На појединачном школском првенству централне Србије за ученике основних и средњих школа у џудоу, одржаном у Краљеву, учествовало је 11 ученика наше школе који тренирају у Џудо клубу „Партизан“. У конкуренцији ученика првог и другог разреда Сташа Стојановић освојила је треће место. У конкуренцији ученика трећег и четвртог разреда Лена Стојановић освојила је прво место, Лука Цветановић друго, а Уна Петровић треће место. У конкуренцији ученика петог и шестог разреда Петра Стојановић освојила је треће место.

На окружном такмичењу из физике у уконкуренцији ученика шестог разреда Лана Јукић је освојила другу награду, док је у конкуренцији ученика седмог ратреда Анастасија Ђорђевић похваљена.